KONCERTY / GIGS

neděle 23. února 2014

Šecko na hromadě..

Nepíšeme teď moc blog, protože pořád na něčem pracujeme, ale i tohle chceme stíhat, takže scroll down čtěte o všem, co vás zajímá!!

Velikej koncert nás čeká v Rock Cafe u příležitosti budholibé akce Tibet žije! 5.března Bio Masha bude celej večír moderovat i Debbi Love hrát a zpívat i přednášet. Aby toho nebylo málo, budeme mít exotickýho  hosta, kterým je erudovanej tibetskej hudebník a operní pěvec Tenzin Tsedup! V tento jedinečný večer vystoupí na podiu již zcela legendární ČOKOVOKO a KVĚTY..nenechte si ujít..



 Ještě předtim ale vyrazíme v pátek posledního února do našeho milého Tábora udělat Slam poetry večírek ještě zábavnější, než by jinak sám o sobě mohl bejt... Kde jinde, než ve slovutném Táboře, kde nás jako v prvním městě světa považují za LEGENDÁRNÍ bychom mohli představit zcela nové humorné písně na vážná témata. Těšíme se!!



Dále můžete poslechnout, že točíme krom písní také pohádky, reklamy a jiné z podstaty zábavné věci..
Scrollujte dolů pro všechny obrazové a zvukové novinky, či starší zprávy..A máte li vlastní google účet, nebojte se být zde aktivní --Naše stránky kromobyčejně jiného nabízejí možnost nás komentovat pod každým příspěvkem!




A pokud jste snad došli až sem, zde je jeden nezveřejněnej restík ještě...